Kuželky na jihu Čech. Výsledkový servis, turnaje v kuželkách

Výhra o jednu kuželku


Áčko přivítalo na svých drahách Soběslav a byla to bitva se vším všudy. Tým chtěl potvrdit bod z venku, ale doma se nám moc nedaří a tak zápas favorita neměl. Vstup do zápasu se nám nepovedl, ale ani hosté neházeli vysoké náhozy. Vedení se přelévalo z jedné strany na druhou a opravdu rozhodoval každý kolek. Když jsme se konečně dostali do vedení, opět přišel nepovedený výkon a vše bylo zase jinak. Zápas se rozhodoval až v posledním náhozu a dokonce úplně v posledním hodu. Martin šel do plných a srazil levé fány a zadního roha, zbytek zůstal stát a tak hrál do 6 kuželek. V případě poražení 4 kuželek je zápas prohraný, v případě 5 je remíza a když by se povedlo srazit vše, vyhráli jsme. Kuželna ani nedutala a koule letí do kuželek. Trefuje přesně pravou uličku a 5 kuželek padá hned a levý sedlák si dává chvilku na rozmyšlenou, ale naštěstí padá..Huráááá, je to tam, vyhráváme o jednu jedinou kuželku.

Have any Question or Comment?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

PARTNEŘI

TRÉNINKY

Tréninky probíhají každé pondělí od 16:00 do 22:00. Dle obsazenosti kuželny je možno trénovat individuálně v libovolný termín.

JAK ZAČÍT HRÁT KUŽELKY

Chceš se stát naším členem a objevit tak nádherný sport jakým jsou kuželky? Není nic lehčího. Kontaktuj nás na emailu vasicek.novaves@seznam.cz .Začít lze v každém věku.

POJĎ HRÁT KUŽELKY

INSTAGRAM