Kuželky na jihu Čech. Výsledkový servis, turnaje v kuželkách

Úspěšný hrací týden


V tomto týdnu hrálo jen áčko a céčko, shodou okolností oba celky na půdě soupeřů. Áčko jelo do Tábora udržet sedmi zápasovou neporazitelnost a také udržet druhé místo v tabulce. Tábor hraje doma velmi dobře, ale my zase můžeme hrát v klidu. Zápas rozhodly dva momenty. Prvním důležitým momentem bylo vítězství Jirky Čerta Pokorného, který svůj nához vyhrál o jednu kuželku, když během zápasu prohrával i o 30 kuželek. Druhým důležitým faktorem byl výkon Slávky Procházkové, která až do posledního hodu držela na uzdě nejlepšího hráče domácích Kučeru. Chybělo jen málo a Slávka mohla slavit vítězství. Nakonec byla královnou večera náhozem 466 kuželek. Poslední dvojici se už tolik nedařilo, ale naštěstí si zápas zkušeně pohlídali a vítězství tak putuje do Nové Vsi.

Céčku se pak povedlo vyhrát v Borovanech. Hlavními tahouny byly Jan Jackov náhozem 404 a Vláďa Vlček výkonem 417. Nutno dodat, že i ostatní hráči podali slušné výkony. Díky vítězství se rezerva posunula na 9. místo v tabulce.

Have any Question or Comment?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

PARTNEŘI

TRÉNINKY

Tréninky probíhají každé pondělí od 16:00 do 22:00. Dle obsazenosti kuželny je možno trénovat individuálně v libovolný termín.

JAK ZAČÍT HRÁT KUŽELKY

Chceš se stát naším členem a objevit tak nádherný sport jakým jsou kuželky? Není nic lehčího. Kontaktuj nás na emailu vasicek.novaves@seznam.cz .Začít lze v každém věku.

POJĎ HRÁT KUŽELKY

INSTAGRAM