Kuželky na jihu Čech. Výsledkový servis, turnaje v kuželkách

Áčko vyhrálo v Nových Hradech


Předposlední zápas v KP I sehrálo áčko v Nových Hradech. Relativně se o nic nehrálo, ale stále bylo ve hře konečné druhé místo v tabulce, což my považujeme za úspěch. Cesta ke druhému místa vedla přes bodový zisk v Nových Hradech nebo v posledním zápase na kuželně Lokomotivy Č. Budějovice. Naštěstí je je rozhodnuto už nyní. U Buquoyů se hrál neskutečně vyrovnaný zápas od samého začátku. V prvních dvou náhozech jsem dlouho tahali za kratší konec provazu, ale štěstíčko se nakonec přiklonilo na naší stranu a vedli jsme 2:0. Ve druhém náhozu se výkony přelévaly z jedné strany na druhou, ale nakonec domácí srovnávají na 2:2. Pokud se pozorně podíváte na zápis o utkání, zjistíte, že na kuželky je to remíza. Tento výsledek dával naději oběma mužstvům na bodový zisk. Bude to ještě drama. Ve třetím náhozu jdou sourozenci na Milana Bedriho a Michala Kanděru. Po první padesátce není nic rozhodnuto. Domácí sice vedou o 12 kuželek, ale padesát hodů je strašně moc a může se stát opravdu vše. V plných se toho moc nestalo, domácí navyšují o dvě kuželky svoje vedení. Rozhodne dorážka. Ilča se drží zuby nehty Michala a Martin postupnými krůčky navyšuje vedení. Bude to stačit? Je to tam !!!! Nové Hrady nakonec porážíme 5:3 a s jistotou máme 2. místo v tabulce v sezoně 2022/2023.

Have any Question or Comment?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

PARTNEŘI

TRÉNINKY

Tréninky probíhají každé pondělí od 16:00 do 22:00. Dle obsazenosti kuželny je možno trénovat individuálně v libovolný termín.

JAK ZAČÍT HRÁT KUŽELKY

Chceš se stát naším členem a objevit tak nádherný sport jakým jsou kuželky? Není nic lehčího. Kontaktuj nás na emailu vasicek.novaves@seznam.cz .Začít lze v každém věku.

POJĎ HRÁT KUŽELKY

INSTAGRAM