Kuželky na jihu Čech. Výsledkový servis, turnaje v kuželkách

Jak jsme hráli v týdnu


Plný počet bodů získalo áčko a béčko, céčko pak prohrálo v Nových Hradech. Áčko poprvé v sezóně dokázalo zvítězit. Je už letos pravidlem, že A tým hraje nervy drásající zápasy. I proti Táboru to bylo velmi těsné, i když výsledek vypadá jednoznačný. Jirka Pokorný a Vláďa Vlček zvítězili ve svých náhozech jen o 3 kuželky, Martin Vašíček pak v posledním náhozu jen o jednu. Naštěstí to na výhru stačilo. Nejlepším náhozem se prezentovala Ilča Hanáková výkonem 440 kuželek. V úterý pak hraje A tým opět doma, dohrávku s Chotovinami.

Béčku se povedlo porazit Borovany E na domácích drahách v poměru 6:0. Milan Churavý hodil nejvíce a to 394. Céčku se naopak nevedlo v Nových Hradech, když prohrálo jednoznačně 7:1. Jediný bod uhrála Vendy Tesařová výkonem 351, ale nejlepším hráčem byl Honza Jackov náhozem 417.

Have any Question or Comment?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

PARTNEŘI

TRÉNINKY

Tréninky probíhají každé pondělí od 16:00 do 22:00. Dle obsazenosti kuželny je možno trénovat individuálně v libovolný termín.

JAK ZAČÍT HRÁT KUŽELKY

Chceš se stát naším členem a objevit tak nádherný sport jakým jsou kuželky? Není nic lehčího. Kontaktuj nás na emailu vasicek.novaves@seznam.cz .Začít lze v každém věku.

POJĎ HRÁT KUŽELKY

INSTAGRAM